Promo video ute nå

Den 13. april 2019 arrangeres Genesis Awards for første gang i Norge, og vi gleder oss stort til fest i Marmorsalen på Sentralen Dette er en ny prisutdeling som feirer, verdsetter og anerkjenner talent i det norsk-afrikanske miljøet. Det blir prisutdeling, stand up, konserter og etterfest, så hold utkikk etter billetter og mer info via deres SoMe-kanaler.

Directed by Kinam Konlan

Shot by Noah Løchting Williams

Edited by William Harket 

Music by Tommy Tee for Tee Productions 

Her har dere en liten teaser på det som er i vente, og da med musikk av Tommy Tee for Tee Productions.

Genesis Awards er grunnlagt av Kinam Konlan, som har følgende å si om Genesis Awards 2019: “I min stilling som barne- og ungdomsarbeider snakker jeg ofte med barn og ungdom med Afrikansk bakgrunn og et favoritt spørsmål er; hva drømmer du om og bli som voksen? Et svar som satte spor i meg og som fikk meg til tenke var fra en 14 år gammel jente fra Eritrea:“Jeg har lyst til å bli nyhetsanker for tv2, men jeg ser ikke folk som meg på TV, så jeg gidder ikke.” Mange av oss har vokst opp uten synlige rollemodeller som speiler vår egen virkelighet. Den 14 år gamle Eritreiske jenten eksemplifiserer at det er et like stort behov for synlige rollemodeller, mentorer og inspiratorer nå som før. Derfor starter jeg Genesis.

Genesis Awards 2019 blir prosjektets lanserende event og første milepel.

Genesis Awards feirer og anerkjenner talent i det Norsk- Afrikanske miljøet ved å ha en prisutdeling. Det skal bli kåret en vinner for hver utvalgte kategori med en utdelt pris for den innsatsen de gjør i den kreative industrien.

Jeg ønsker at dette skal være starten på å inspirere unge entreprenører og mennesker som driver med kreativt arbeid til å tørre og gå frem med nye innovative tanker og ideer.

Genesis Awards inspirerer skapelsen av kunst, innovasjon og forsterker det kreative sinnet mest av alt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *